LIVINGBED – EN LIVSSTIL

Livingbed er ikke kun en seng, men en livsstil. Det er senge til dig, der lever det moderne liv, du er connected 24-7
og har brug for optimal søvn for at leve et aktivt liv. Livingbed er også for dig, der skal til at udforske livet
og skabe din fremtid – du er måske lige flyttet hjemmefra og har brug for en god seng,
der både kan bruges nat og dag. Livingbed holder fokus på at leve livet både nat og dag!

V I T A M I N – B O O S T

Start dagen med en lækker grønsagsjuice fyldt med sødme og kraft og få et vitamin boost. Sæsonens oplagte grøntsager er lige nu rødbeder og de er fyldt med jern og C-vitaminer. Det er én af vores favorit ingredienser i en juice og vi laver den sådan her:
rødbeder – gulerødder – æbler
Juicen spices op og smages til med:
ingefær og citron

Den smager skønt!

De lune sommeraftener er afløst af det køligere efterår, som giver anledning til at mødes med venner eller familie og drikke kaffe på den lokale café søndag eftermiddag. Det gode samvær med relationer fylder dig med glæde og energi – at snakke, grine, drikke kaffe, dele oplevelser er herligt livsbekræftende. LIVINGBED OPFORDRER TIL AT LEVE LIVET FULDT UD!

Playing-in-the-Leaves-1169981071_5106x3404_low

E F T E R Å R

Efteråret er bare noget af den smukkeste tid på året med alle de orangerøde farver, som lyser op i skæret fra den lavthængende sol. Det er også en tid, hvor vi får lyst til at gå ture og opleve skoven skifte farve og se skovbunden blive dækket af løvfald. Det føles nærmest trygt og uendelig roligt at gå i den stille efterårsskov.

YOGA FØR SENGETID

Nogle få yoga øvelser kan hjælpe dig med at stresse ned og finde ro i både kroppen og mentalt. Prøv disse tre yoga øvelser lige før du går i seng. Fokusér på øjeblikket og din vejrtrækning, find roen i krop og sjæl.
Sov godt og vågn op veludhvilet til en ny dag:)

winter

V I N T E R  S I D E

Efteråret er kommet, og det er nu tid til at vende topmadrassen med vintersiden op. Vintersiden er polstret med uld, som sørger for at gi’ dig lige den smule ekstra varme i sengen, som kan være virkelig lækkert gennem den kolde vinter. Læs mere om vores topmadrasser her

Young-woman-in-bed-873492684_7360x4912

Efter en nat i en skøn komfortabel seng med en god anti stress hovedpude er du veludhvilet og klar til at byde en ny dag velkommen – måske bliver det lige netop den dag, du husker for noget særligt

NÆRVÆR OG DE GODE VÆRDIER

Der er ikke noget bedre end gode venners selskab.
Når du generelt føler dig udhvilet, optimerer du også dit overskud til at få mere værdi ind i din hverdag.
Pak en madkurv eller køb en pizza og ta’ en tur ud i det fri med dine venner eller familie. Mærk luften, vinden, farverne, duften og livet – det er nærvær og tilfører værdi på flere planer!

Friends_pizza

FUNKTIONEL BÅDE NAT & DAG

TID TIL FORKÆLELSE

Vi lever et travlt liv, vi er connected døgnet rundt, vi stiller krav til hinanden og os selv, vi har ambitioner, drømme og ansvar. Forkæl dig selv med lidt ekstra velvære, alenetid eller kærestetid, en gåtur ved vandet, en skøn oplevelse eller hvad der nu skal til for at oplade dig. Søvn er et must og forkælelse en investering i det gode liv!

Livingbed er forkælelse både nat og dag.
Gå på opdagelse og find den kollektion, der passer til dine behov og din livsstil her