LIVINGBED – EN LIVSSTIL

Livingbed er ikke kun en seng, men en livsstil. Det er senge til dig, der lever det moderne liv, du er connected 24-7
og har brug for optimal søvn for at leve et aktivt liv. Livingbed er også for dig, der skal til at udforske livet
og skabe din fremtid – du er måske lige flyttet hjemmefra og har brug for en god seng,
der både kan bruges nat og dag. Livingbed holder fokus på at leve livet både nat og dag!

05.12

MOMENTER MED SJOV & GLÆDE

Der er ikke noget mere opmuntrende end sjov og ballade. Det gør en glad, det smitter til dine omgivelser og det giver livskvalitet. Sørg for at få momenter af glæde ind i din hverdag og mærk hvordan det gør dig godt.
Derfor må du godt hoppe i en Livingbed:)

YOGA FØR SENGETID

Nogle få yoga øvelser kan hjælpe dig med at stresse ned og finde ro i både kroppen og mentalt. Prøv disse tre yoga øvelser lige før du går i seng. Fokusér på øjeblikket og din vejrtrækning, find roen i krop og sjæl.
Sov godt og vågn op veludhvilet til en ny dag:)

08.04

KØLENDE SOMMER-SIDE

Hvis du ikke allerede har gjort det, så er det nu tid til at vende topmadrassen!
Livingbed topmadrasser med båden sommer- og vinterside er fantastiske til at regulere temperaturen i din seng året igennem. Lige nu har du selvfølgelig sommersiden opad, fordi den er polstret med bomuld og virker kølende gennem de varme sommernætter.

Læs mere om vores topmadrasser her

Young-woman-in-bed-873492684_7360x4912

Efter en nat i en skøn komfortabel seng med en god anti stress hovedpude er du veludhvilet og klar til at byde en ny dag velkommen – måske bliver det lige netop den dag, du husker for noget særligt

GOD SØVN OG EN KOLD DUKKERT GIVER OVERSKUD

Hop med på den populære morgenbade trend og ta’ en kold dukkert. Dem der gør det påstår, at det øger deres energiniveau, og de får mere overskud i hverdagen. En anden væsentlig måde at optimere dit overskud er at få nok af den gode søvn. Når du generelt føler dig udhvilet, oplever du langt mere velvære og overskud til at få mere værdi ind i din hverdag.
Morgenbadning eller ej, så sørg for at få ordentlig søvn – det er altafgørende for dit velbefindende og din generelle livskvalitet.

sauna

FUNKTIONEL BÅDE NAT & DAG

TID TIL FORKÆLELSE

Vi lever et travlt liv, vi er connected døgnet rundt, vi stiller krav til hinanden og os selv, vi har ambitioner, drømme og ansvar. Forkæl dig selv med lidt ekstra velvære, alenetid eller kærestetid, en gåtur ved vandet, en skøn oplevelse eller hvad der nu skal til for at oplade dig. Søvn er et must og forkælelse en investering i det gode liv!

Livingbed er forkælelse både nat og dag.
Gå på opdagelse og find den kollektion, der passer til dine behov og din livsstil her