LIVINGBED – EN LIVSSTIL

Livingbed er ikke kun en seng, men en livsstil. Det er senge til dig, der lever det moderne liv, du er connected 24-7
og har brug for optimal søvn for at leve et aktivt liv. Livingbed er også for dig, der skal til at udforske livet
og skabe din fremtid – du er måske lige flyttet hjemmefra og har brug for en god seng,
der både kan bruges nat og dag. Livingbed holder fokus på at leve livet både nat og dag!

V I N T E R E N S
V I T A M I N – B O O S T

Om vinteren kan vi særligt have trang til et godt vitamin boost for at styke immunforsvaret. Start den mørke vintermorgen med en lækker grønsagsjuice fyldt med sødme og kraft, så er du da godt igang:) Sæsonens oplagte grøntsager er rødbeder, som er fyldt med jern, kalium, vitamin B og C sammen med appelsiner og gulerødder. Det er en skøn vinter juice, og vi laver den sådan her:
rødbeder – appelsiner – gulerødder
Juicen spices op og smages til med:
ingefær

Den smager skønt!

Vinteren er over os, men snyd ikke dig selv for at komme ud og opleve.
Det kan være et kaffemøde med vennerne på den lokale café søndag eftermiddag. Det gode samvær med relationer fylder dig med glæde og energi – at snakke, grine, drikke kaffe, dele oplevelser er herligt livsbekræftende. LIVINGBED OPFORDRER TIL AT LEVE LIVET FULDT UD!

trees

U D  I  N A T U R E N

Er der noget bedre end en gåtur i skoven. Skoven er altid fantastisk, hver årstid har sin charme og duftene er helt forskellige. Om vinteren er skoven meget meget stille – træerne er nøgne, jorden er våd, dyrene gået i hi, så der er bare en anden ro end på andre årstider.
Udnyt denne årstid til lange filosoferende gåture, hvor du måske tænker lidt dybere over livet end ellers.
Sidegevinsten er samtidig, at en gåtur i skoven fremmer den gode nattesøvn.

YOGA FØR SENGETID

Nogle få yoga øvelser kan hjælpe dig med at stresse ned og finde ro i både kroppen og mentalt. Prøv disse tre yoga øvelser lige før du går i seng. Fokusér på øjeblikket og din vejrtrækning, find roen i krop og sjæl.
Sov godt og vågn op veludhvilet til en ny dag:)

winter

V I N T E R  S I D E

Er du en af dem, der er lidt mere kuldskær om vinteren, også når du sover, så er du vild med Livingbeds topmadrasser med både sommer- og vinterside. Lige nu har du selvfølgelig vintersiden opad, fordi den er polstret med uld, som sørger for at gi’ dig lige den smule ekstra varme i sengen, som kan være virkelig lækkert gennem den kolde vinter. Læs mere om vores topmadrasser her

Young-woman-in-bed-873492684_7360x4912

Efter en nat i en skøn komfortabel seng med en god anti stress hovedpude er du veludhvilet og klar til at byde en ny dag velkommen – måske bliver det lige netop den dag, du husker for noget særligt

OVERSKUD TIL NÆRVÆR OG DE GODE VÆRDIER

Der er ikke noget bedre end gode venners selskab.
Når du generelt føler dig udhvilet, optimerer du også dit overskud til at få mere værdi ind i din hverdag.
Arrangér en bålaften med dine venner eller familie. Det er faktisk en meget nærværende og utrolig hyggelig oplevelse, som får os til at føle os forbundet med naturens kræfter og hinanden.

Group of happy friends communicating while drinking alcohol by the bonfire.

FUNKTIONEL BÅDE NAT & DAG

TID TIL FORKÆLELSE

Vi lever et travlt liv, vi er connected døgnet rundt, vi stiller krav til hinanden og os selv, vi har ambitioner, drømme og ansvar. Forkæl dig selv med lidt ekstra velvære, alenetid eller kærestetid, en gåtur ved vandet, en skøn oplevelse eller hvad der nu skal til for at oplade dig. Søvn er et must og forkælelse en investering i det gode liv!

Livingbed er forkælelse både nat og dag.
Gå på opdagelse og find den kollektion, der passer til dine behov og din livsstil her