LIVINGBED – EN LIVSSTIL

Livingbed er ikke kun en seng, men en livsstil. Det er senge til dig, der lever det moderne liv, du er connected 24-7
og har brug for optimal søvn for at leve et aktivt liv. Livingbed er også for dig, der skal til at udforske livet
og skabe din fremtid – du er måske lige flyttet hjemmefra og har brug for en god seng,
der både kan bruges nat og dag. Livingbed holder fokus på at leve livet både nat og dag!

S K Ø N  S O M M E R D R I K

Lige nu er der sæson for at plukke hyldeblomst, og vi elsker den fyldige og søde sommerdrik.
Det er både hyggeligt at gå og plukke de fine hvide blomsterskærme og lige så hyggeligt og nemt at lave din egen hyldeblomstdrik. Vores opskrift til 1,5 liter ser sådan ud:

25 hyldeblomstskærme
2 økologiske citroner
2 spsk. citronsyre
600 g rørsukker
1 liter vand

Vand og sukker koges op indtil sukkeret er opløst. Derefter tilsættes citronsyre, fintrevet citronskal og saft fra den ene citron og den anden citron tilsættes i skiver. Klip alle hyldeblomsterne fra stilken og kom dem i en skål. Hæld sukkerlagen over, så det dækker blomsterne og lad det hele trække tildækket i køleskabet 3-4 dage. Si herefter saften fra og du har den skønneste hyldeblomst sommerdrik:)

Nyd den!

D E T  G O D E  U D E L I V

Det er sommer, og det giver så mange muligheder for at leve det gode udeliv. Der er ikke noget bedre end gode sommer aftener sammen med vennerne – det gode samvær med relationer fylder dig med glæde og energi – at snakke, grine, spille bold på stranden, se en solnedgang eller andre skønne udendørs aktiviteter er herligt livsbekræftende.
LIVINGBED OPFORDRER TIL AT LEVE LIVET FULDT UD!

28.06

L U N E  S O M M E R A F T E N E R  &  M A D

Godt selskab er livsbekræftende og noget at det, vi virkelig skal værdsætte i livet.
Lune sommeraftener er oplagt til det gode selskab med venner eller familie. Det er spise sammen styrker følelsen af fællesskab. Det kan være en rigtig god idé, at alle byder ind med noget lækkert til bordet. Det bliver som regel en anderledes og befriende oplevelse med sammenbragte små lette retter. Det er samtidig nemt, så der ikke er nogen undskyldning for at få det gjort. Livingbed opfordrer til at værdsætte det gode sociale fællesskab!

YOGA FØR SENGETID

Nogle få yoga øvelser kan hjælpe dig med at stresse ned og finde ro i både kroppen og mentalt. Prøv disse tre yoga øvelser lige før du går i seng. Fokusér på øjeblikket og din vejrtrækning, find roen i krop og sjæl.
Sov godt og vågn op veludhvilet til en ny dag:)

08.04

S O M M E R  S I D E

Hvis ikke du allerede har gjort det, så er det tid til at vende topmadraasen!
Livingbeds topmadrasser med både sommer- og vinterside er fantastiske til at regulere temperaturen i din seng året igennem. Lige nu har du selvfølgelig sommersiden opad, fordi den er polstret med bomuld og virker kølende gennem de varme sommernætter. Læs mere om vores topmadrasser her

Young-woman-in-bed-873492684_7360x4912

Efter en nat i en skøn komfortabel seng med en god anti stress hovedpude er du veludhvilet og klar til at byde en ny dag velkommen – måske bliver det lige netop den dag, du husker for noget særligt

GOD SØVN GIVER OVERSKUD TIL NÆRVÆR

Når du generelt føler dig udhvilet, optimerer du også dit overskud til at få mere værdi ind i din hverdag.
Arrangér f.eks. en bålaften med dine venner eller familie. Det er faktisk en meget nærværende og utrolig hyggelig oplevelse, som får os til at føle os forbundet med naturens kræfter og hinanden.

Group of happy friends communicating while drinking alcohol by the bonfire.

FUNKTIONEL BÅDE NAT & DAG

TID TIL FORKÆLELSE

Vi lever et travlt liv, vi er connected døgnet rundt, vi stiller krav til hinanden og os selv, vi har ambitioner, drømme og ansvar. Forkæl dig selv med lidt ekstra velvære, alenetid eller kærestetid, en gåtur ved vandet, en skøn oplevelse eller hvad der nu skal til for at oplade dig. Søvn er et must og forkælelse en investering i det gode liv!

Livingbed er forkælelse både nat og dag.
Gå på opdagelse og find den kollektion, der passer til dine behov og din livsstil her