LIVINGBED – EN LIVSSTIL

Livingbed er ikke kun en seng, men en livsstil. Det er senge til dig, der lever det moderne liv, du er connected 24-7
og har brug for optimal søvn for at leve et aktivt liv. Livingbed er også for dig, der skal til at udforske livet
og skabe din fremtid – du er måske lige flyttet hjemmefra og har brug for en god seng,
der både kan bruges nat og dag. Livingbed holder fokus på at leve livet både nat og dag!

Gør livet lidt sjovt – start dagen med et smil og et positivt mindset, så smiler dagen tilbage til dig. LIVE LIFE IN FULL!

Foråret er kommet og den lysere tid frembringer en lettere stemning både fysisk og mentalt. Find de lyse farver frem i din styling af soveværelset – det er især om morgenen, vi har brug for at vågne til et lysere rum – det afspejler sig i morgenhumøret, at dagen starter lys og let

top_slider21

Planter i soveværelset giver en godt indeklima og pynter i enhver indretning. Hvis du har allergi, er det dog ikke en god idé, men så kan du eventuel pynte med fine kunstige planter eller tørrede blomster.

inspiration3

Sengebordet er dit personlige lille sted, hvor du kan lægge dine bøger, din telefon mm. og måske har du en fin sengelampe og lidt anden lækker styling

top_2

Det er tid til at vende topmadrassen, så den køligere sommerside med bomuld vender op og sørger for, at du har et mere behageligt og tempereret sovemiljø i den varmere tid af året.

Young-woman-in-bed-873492684_7360x4912

Efter en nat i en skøn komfortabel seng med en god anti stress hovedpude er du veludhvilet og klar til at byde en ny dag velkommen – måske bliver det lige netop den dag, du husker for noget særligt

OVERSKUD TIL DE GODE VÆRDIER

Der er ikke noget bedre end gode venners selskab.
Når du generelt føler dig udhvilet, optimerer du også dit overskud til at få mere værdi ind i din hverdag.
Pak en madkurv eller køb en pizza og ta’ ud i naturen med dine venner eller dine børn – det er nærvær og tilfører værdi på flere planer!

Friends_pizza

FUNKTIONEL BÅDE NAT & DAG

TID TIL FORKÆLELSE

Vi lever et travlt liv, vi er connected døgnet rundt, vi stiller krav til hinanden og os selv, vi har ambitioner, drømme og ansvar. Forkæl dig selv med lidt ekstra velvære, alenetid eller kærestetid, en gåtur ved vandet, en skøn oplevelse eller hvad der nu skal til for at oplade dig. Søvn er et must og forkælelse en investering i det gode liv!

Livingbed er forkælelse både nat og dag.
Gå på opdagelse og find den kollektion, der passer til dine behov og din livsstil her

INSTAGRAM